Les 12 fotos guanyadores del concurs “El Bages, en imatges”

Ja tenim les fotos guanyadores al concurs “El Bages, en imatges”! D’entre el centenar de participants n’hem triat 12 que utilitzarem per il·lustrar el calendari de sobretaula que editarem a finals d’any i que també es podran veure en una exposició al nostre estand a la fira Ecoviure, els dies 18, 19 i 20 d’octubre al Palau Firal de Manresa.

A sota podreu veure les 12 fotos, els seus títols i els seus autors. Us confessem que el jurat ho va tenir difícil a l’hora de votar perquè hi havia molt bona qualitat! El concurs va ser ben variat: fotos de molts municipis diferents i també amb motius molt diversos. Hi són protagonistes l’aigua, paisatges emblemàtics com el perfil de Montserrat, la vida rural, la vinya, edificis històrics, l’esclat de colors de la primavera, les estampes nevades… En definitiva, precioses imatges que posen en valor el ric patrimoni natural i ambiental de la nostra comarca.

Els tres primers seleccionats, Modesto Herrera, Carles Illa i Marcelí Puigdellívol, podran recollir el seu premi, un lot de reciclatge, durant la fira Ecoviure. Però, a més, convidarem tots els participants al concurs a gaudir d’una visita guiada pel Parc Ambiental de Bufalvent, per veure diferents serveis i instal·lacions que oferim, en un entorn paisatgístic privilegiat.  

Enhorabona a tots els seleccionats i moltes gràcies a tots els participants!

les 12

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: